Video na kojemu Severina pjeva svoj poznati hit “Mili moj”, s nešto izmijenjenim tekstom pjesme, postao je hit na društvenim mrežama. Mnogi sumnjaju kako je pjevala bivšem suprugu Igoru Kojiću, a čini se, to se doticalo prijateljskog odnosa koji on ima sa Sevkinim također bivšim – Milanom Popovićem.

Severina je umjesto originalnog teksta otpjevala:

“Mili moj, ma kako nisi prije shvatio ko mi je one silne tužbe na moju adresu poslao! A ti ko muška glupača, si za njim divno patio! I njemu dođe, fala Bogu, da i on tebi nešto…oooo…”

Snimka je navodno nastala u Beogradu, srpski mediji su podijelili video i već nagađaju o početku novog velikog skandala. Naime, nakon što se rastala od Igora Kojića, on je javnosti otkrio da je u dobrim odnosima s njenim bivšim partnerom Milanom Popovićem s kojim pjevačica ima sina Aleksandra.

Popović i Severina godinama se povlače po sudovima zbog borbe za skrbništvo nad zajedničkim djetetom. Pjevačica je zaradila i kaznene i prekršajne prijave, zbog čega se pred sudovima brani od optužbi, a na građanskom sudu u Zagrebu redovna je posjetiteljica zbog mnogobrojnih postupaka koji se vode u borbi za skrbništvo nad maloljetnim djetetom između Vučković i Popovića. 

Kreativnoj Sevki ovo nije joj prvi put

Ovo Severini nije prvi put da je izmijenila tekst svoje pjesme kako bi poslala određenu poruku. Najpoznatiji slučaj je svakako onaj s Porina 2002. godine kada se pjesmom obratila skladatelju Zrinku Tutiću.

Severina je trebala nastupiti s pjesmama “Virujen u te” i “Mala je dala”, no Tutiću se ta ideja baš i nije svidjela te ju je zamolio da umjesto “Mala je dala” otpjeva neku drugu pjesmu, no ona je odbila taj zahtjev.

“Ok, a sada spektakl. Meni su rekli da ‘Mala je dala’ nije dobar tekst pa sam ja malo promijenila. Nemojte mi zamjeriti što čitam”, započela je Severina pa predstavila svoju novu verziju pjesme posvećenu Tutiću i njegovom zahtjevu:

“Znate što se dogodilo danas. Vitar puše, ja pijem kavu u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom biću. Svi ga znate, glavni je na Porinovu spisku, glazbeni je kritičar u tisku, teški foler, ušminkani rokenroler. Ispast će da je gad, ustvari i je, ali dobro sad.

Vidio me, klimnu glavom, sjeda kraj mene s punim pravom. Smeđa sam mu, veli, bolja nego s kosom plavom. Nisu mu moje pjesme nešto, nisi ni ti meni, odbrusim ja vješto. Na moje riječi počne se topiti kao punjeni keks i prizna Tvoj mi je glas tako seksi”.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)