Među uzvanicima ovogodišnjeg Jana Story Hall of Famea bila je i pjevačica Danijela Martinović.

Danijela je čest gost estradnih zabava, no ovaj put je došla u izdanju u kojem je nismo navikli gledati. Danijela je za ovu prigodu izabrala raskošnu, žutu haljinu od tila, koju je upotpunila frizurom i šminkom. Tako je kosu podignula u elegatnu punđu, a sve je upotpunila crvenim ružom.

Pred kamerama je otkrila je da je ta večer za nju posebna jer je prvi put ikada nosila žutu boju.

“Ovo je bio jedan hrabri eksperiment. Naime, moja stilistica Barbara Repe se po prvi put odvažila sama napraviti haljinu. Prvi put sam na ovaj način u žutoj haljini. Ona je otkrila jednu novu dimenziju mene, ja sebe uopće nisam tako doživljavala i dogodila su se prava modna čuda”, rekla je pjevačica.

Na novinarsko pitanje je li modna promjena došla sa životnom promjenom, Danijela je rekla:

“Promjene su nužne, kroz njih rastemo i uzdižemo, stječemo iskustvo, a kroz iskustvo mudrost. Promjene bih preporučila svakome”, zaključila je pjevačice.

Podsjetimo, pjevačica Danijela Martinović proteklih mjeseci ne skida osmijeh s lica, a razlog je tome i nova ljubav u njezinu životu.

Riječ je o krim inspektoru Josipu Plaviću, a o njihovoj ljubavi Danijela u posljednje vrijeme sve češće govori i u medijima. Koliko je sretna, nedavno je potvrdila i za Večernji list, a sada je otkrila neke nove detalje njihove veze.

“Josip i ja više smo od lijepog para. No po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno sretna. Josip je moja luka”, rekla je Danijela Martinović.

Splitska pjevačica iza koje je brak s Markom Perkovićem Thompsonom i dugogodišnja ljubav s Petrom Grašom otkrila je i da nema ništa protiv toga da s Josipom zaplovi u bračnu luku.

“Govorim iz vlastitog primjera, bilo kakvo predviđanje ili opiranje životu bilo bi smiješno jer je on čudesan. I ja sam mu se bacila kao na paraglidingu. Otvorena sam za sve opcije”, rekla je Danijela.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)