Umirovljeni boksač Mike Tyson otkrio je zabrinjavajuće novosti o prijatelju, slavnom holivudskom glumcu Jamieju Foxxu. Tyson tvrdi da je Foxx pretrpio moždani udar i da se ne osjeća dobro.

‘Kažu da je imao moždani udar’

“Ne osjeća se dobro, kažu da je imao moždani udar. Ne znam točno što mu se dogodilo”, izjavio je Tyson, prenosi The Sun. Foxx se trenutno nalazi u rehabilitacijskom centru, ali još nije službeno potvrđeno što mu se dogodilo.

Inače, proteklog vikenda obitelj slavnoga glumca, uključujući njegove kćeri Corinne i Anelise te Aneliseinu majku Kristin Grannis, bila je u Chicagu kako bi s njim provela vrijeme tijekom kontinuirane skrbi.

Iako se još ne zna točno što se dogodilo slavnom glumcu i zašto se nalazi tamo, poznato je da se ova ustanova specijalizirala za oporavak nakon moždanog udara, rehabilitaciju nakon traumatskih ozljeda mozga, rehabilitaciju nakon ozljeda kralježnice i rehabilitaciju od raka.

Podsjetimo, Jamie je snimao akcijsku komediju “Back In Action” s Cameron Diaz u Atlanti kad je završio u bolnici. Corrine je pak prije 11 dana tvrdila da njen tata nije u bolnici te da mu se trenutno pruža najbolja njega i da je na putu prema oporavku.

Izvori su nakon njegove hospitalizacije medijima ispričali da glumac ima visoki krvni tlak te da je “sretan što je živ”.

Kako se pisalo, liječnici smatraju kako Foxx može biti sretan što je živ. “Jamie je pretrpio ozbiljnu medicinsku epizodu i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bilo neizvjesno i morali su ga oživljavati. Ima sreće što je živ”, ispričao je izvor.

Članovi produkcije posljednjeg filma koji je Foxx snimao rekli su da se ponašao problematično na setu.

“Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Cameron. No čini se da je postojao dobar razlog za to”, ispričao je izvor.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)