Sve velike svjetske zvijezde gotovo uvijek hodaju u pratnji tjelohranitelja, a njega ima i Jelena Karleuša. Sada je on progovorio o suradnji s pjevačicom i otkrio do sada nepoznate situacije s njom. Ime tjelohranitelja je Predrag Balcacanović.

“Prva osoba koju sam čuvao je bila gospođa Jelena Karleuša. Tada smo izašli iz poslova s klubovima pa nam je estrada nekako bila najbliža. Svaki klijent je specifičan, ali sam uvijek imao odličan odnos s klijentima. Ako se postavite profesionalno i imate profesionalan odnos, sve mora funkcionirati. Vi poštujete klijenta, klijent poštuje Vas i to je čista matematika”, rekao je Predrag u emisiji “Otisak”.

“Raditi za nekoga s estrade je jako naporan posao, to je noćni život. S Jelenom je bila situacija kada je bila u Sarajevu, krenuli smo oko 5,6 popodne, gostovanje je završilo i odmah smo se vraćali nazad za Beograd. Ona je imala vozača koji je bio zadužen samo za vožnju, a mi smo bili u drugom automobilu, iza nje, u pratnji. U jednom trenutku smo zastali na granici, bila je gužva, ona je bila u automobilu ispred nas i u tom momentu se potrefilo da budu ista dva automobila”, kaže i nastavlja:

“Na pultu gdje je granični prijelaz mi smo produžili lijevo, a ona je otišla zapravo desno, mi smo krenuli za pogrešnim automobilom. Kada su oni već prešli rampu, shvatili smo da nam je klijent malo otišao, ali to su sve stvari koje se događaju jer ovo je posao koji se radi u hodu, improvizira se u trenutku”, zaključio je.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)