Pjevačica Meghan Trainor ispričala je YouTuberici Trishi Paytas, u njezinom podcastu” Workin’ on It”, kako je njezin suprug Daryl Sabara toliko obdaren da ona ponekad nakon seksa ne može hodati.

‘Voljela bih da ga mogu smanjiti’

Trainor je otkrila da joj je dijagnosticiran vaginizam, stanje koje se definira kao nevoljno zatezanje vaginalnih mišića što seks može učiniti neugodnim i bolnim.

“Mislila sam da svaku ženu koja hoda okolo uvijek boli tijekom i nakon seksa”, rekla je i dodala da često osjeti peckanje. “Rekla sam doktoru hoće li mi pomoći da bi se mogla normalno seksati i ne osjećati ni trunku boli?”

“U prvoj trudnoći uopće nisam mogla imati spolni odnos”, nastavila je pjevačica. “Moj muž je velik dečko… Do te mjere da se pitam ‘je li sve u redu, ne mogu više! Kako to popraviti? Trebam li se istegnuti?”, objašnjava.

“Godinu dana sam govorila, ne gledaj me, ne diraj me… Trebalo mi je toliko vremena da uopće pomislim na seks s njim”, dodala je Trainor, koja je sada ponovno trudna.

“Voljela bih da mogu smanjiti Daryla. To je bolno, čovječe… Kad sam radila ovo dijete, morala sam se staviti na led nakon seksa”, govori pjevačica.

Nadalje je rekla da je “isprobala svaki kut” i nije pronašla onaj koji funkcionira, ali da je odlučna nastaviti i priznaje da dio problema može biti psihološki, ali i fizički.

“Bit ću zvijezda u seksu”, zaključila je.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)