Nakon teške bolesti preminuo je legendarni pjevač i kralj zabave Jasmin Stavros u dobi od 68 godina u klinici za plućne bolesti Jordanovac.

Brojne kolege, prijatelji i obožavatelji opraštaju se od Jasmina na društvenim mrežama. Pjevač Mladen Grdović ostao je potresen tužnom vijesti te je svom dobrom prijatelju Jasminu odao počast na društvenim mrežama.

“Zbogom dragi moj Jasmine, legendo naših prostora, a prije svega prijatelju kojeg neću nikad prežaliti. Neka ti anđeli osvijetle put. Uvijek tvoj Mladen Grdović”, napisao je Mladen uz crno-cijelu fotografiju na kojoj se uz njega nalaze Jasmin i Zlatko Pejaković.

Njih trojica su, naime, sačinjavali trio pod nazivom Tri mušketira. Grdović je Stavrosa poznavao čak 42 godine, od vremena kada je svirao u grupi More.

Tješio ga je kad je zaznao kobnu dijagnozu

Posjetimo, Grdovića je jako pogodila vijest o teškoj bolesti njegovog prijatelja Jasmina.

“Moje srce raspalo se u tisuću komadića kada sam čuo vijesti o Stavrosu. Rasplakao sam se kao kišna godina, jer od iste je bolesti prije dvije godine preminuo moj brat Paolo. A Staki mi je isto poput brata”, rekao je svojevremeno za Jutarnji list.

Mladen je otkrio i kako je tješio Stavrosa kada su se čuli telefonom.

“Kazao sam mu: Slušaj, sve je u glavi. Ti sad moraš ostati jak u glavi. Moj brat, nakon što su mu rekli da ima rak, dvanaest godina je poživio nakon toga. Ako je mogao on, onda ćeš i ti. I to ne dvanaest, nego još najmanje duplo toliko!”, rekao je.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)