Novi dan u showu ‘Superpar’ znači i novi izazov. Ovaj put kladile su se žene na svoje partnere koji moraju u kraćem vremenu servirati im doručak u krevet. No, uz sve to su zavezani za gumu i moraju donijeti 9 elemenata na pladanj te na kraju svojoj partnerici dati pusu.

U izazovu su po dva para i pobjeđuje onaj koji je brži. Tako su se Tomislav i Karmela natjecali protiv Martine i Ismaela. Dečki su bili izjednačeni gotovo do posljednje sekunde. No, kad je Ismael krenuo trčati da poljubi Martinu spotaknuo se i u djeliću sekunde Tomislav je brže poljubio Karmelu.

“Ajme, dobila sam udarac u glavu”, požalila se Karmela. Toliko se žurio poljubiti je da ju je slučajno udario šljemom koji je imao na glavi.

“Rekao sam da je poljubiš, a ne da je opališ.”, šalio se Enis s Tomislavom.

“Ljubav je bolna”, našalio se Tomislav.

“Nismo se zapravo poljubili nego udarili”, nastavio je Tomislav. No, kad je došlo vrijeme da prebroje jesu li svi potrebni elementi odnosno njih 9 na pladnju.

No, ispalo je da je Tomislavu ispala vilica putem i da svih 9 elemenata nije bilo na pladnju. Znači li da zbog toga nisu prošli izazov, saznaj u videu.

Show ‘Superpar’ prati od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u i na PLAYU.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)