Nogometaš Cristiano Ronaldo (38) i njegova partnerica Georgina Rodriguez (29) rasplamsali su vatru kada je riječ o prekidu. Naime, par se žustro svađao u javnosti dok su se ukrcavali na zrakoplov.

Ronaldu se ne sviđa ‘brend Georgina’

Kako piše španjolska Marca, jedan je svjedok ispričao detalje okršaja para španjolskom novinaru Abelu Planellesu, a navodno su se nogometaš i model izvikali jedno na drugo prije nego su ušli u zrakoplov nakon čega je uslijedila “tiha misa”.

Navodno je nogometaš jako iznerviram Georginom, te mu je dosta njenog ponašanja, kao i trošenja novca.

Naime, problemi su počeli kada je Ronaldo stigao u novi klub u Saudijskoj Arabiji Al Nassr, a navodno Georgina provodi dane šopingirajući po luksuznim centrima.

Nogometaša je jako zasmetalo što nije više posvećena obitelj kao nekad, već isključivo gleda sebe i svoju korist. Ipak, mora mu biti jasno kako je i on stvorio ‘brend Georgina’ koji očito postaje sve popularniji.

Majka dvoje djece zaštitno je lice nekoliko brendova, snima naslovnice, ima vlastiti reality show, a sve je i češća gošća raznih događanja, čak i prestižnih poput filmskog festivala u Veneciji na koji nekada ne bi mogla ući.

Pojavio se i podatak da će višegodišnjoj partnerici morati isplatiti 350 milijuna eura u slučaju da zaista dođe do prekida. Tako se obvezao još ranije ugovorom kada su odlučili živjeti zajedno i imati djecu.

“Ronalda već sad boli glava od iznosa koji bi trebao isplatiti Georgini ako prekinu. Ona bi tada ostala bez nekih povlastica, kao što su privatni zrakoplov, skupocjeni vozni park, mjesečni džeparac, no sigurno ne bi imala financijskih problema.

Novac je najveći uzrok problema i svađa u njihovom odnosu. Ronaldo ne može podnijeti da ona nemilice troši novac na gluposti”, rekao je još jedan izvor.

Georgina svakog mjeseca dobiva i određeni postotak od Cristianove plaće.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)