Stručnjak za čitanje s usana Jeremy Freeman za Mirror je otkrio o čemu su princ Harry i Meghan Markle razgovarali na utakmici između Los Angeles Lakersa i Memphis Grizzliesa u ponedjeljak.

U jednom videu objavljenom na internetu, par je prikazan na kameri za poljupce Crypto.com Arene. Markle se samo nelagodno nasmijala i stavila je ruku na ruku svog supruga dok se on pokušava nagnuti kako bi je poljubio.

Na drugoj snimci par je uhvaćen kako razgovara. Čitač s usana kazao je da je na početku videa Meghan rekla Harryju “sjajno je”, a onda joj je on uzvratio s “da” klimajući glavom u znak slaganja.

Snimke u kratkom roku postale viralne

A nakon toga, Meghan je dodala: “Točno, to je zato jer ti je tamo najdraže”.

Podsjetimo, kamere su nakon toga uhvatile Harryja dok je pokušavao poljubiti Meghan što se njoj baš i nije svidjelo te ga je odbila sa smiješkom na licu što je vidjelo 20.000 ljudi koji su zajedno s njima bili u dvorani, a među kojima su bili i Kim Kardashian, Adam Sandler i Sean Diddy Combs.

No, unatoč tome činilo se da se dobro zabavljaju, a njihova je snimka objavljena i na NBA-ovom službenom Twitteru uz hashtag #NBACelebRow.

Meghan je za tu priliku odabrala lagano ružičasto odijelo s kratkim hlačama, a Harry tamno odijelo ispod kojeg je obukao bijelu majicu, a oboje su se poprilično uživjeli u navijanje i ponijela ih je atmosfera.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)