Nakon urnebesnog zadatka u Superparu u kojem su muškarci morali pokazati koliko su dobri u multitaskanju, na redu je zajednički izazov, ali i nove eliminacije, stoga su Meri i Davor raspravljali o svojoj taktici.

“Možda i prođemo ako se ti i ja ne takmičimo jedno protiv drugoga”, rekla je Meri Davoru dok su se ujutro spremali u sobi.

“U principu, moraš me slušati”, rekao je Davor pokušavajući objasniti njihovu taktiku, na što ga je Martina prekinula, ali Davor se nije dao smesti pa je dodao: “Znači, moraš me slušati, a ako ti budeš sigurna u nešto, onda ću ja slušati tebe.”

“Ne znam kakav će biti izazov, ali nećemo se dati. Došli smo ovdje s ciljem, zbog naših anđela”, rekao je Davor misleći pritom na njihovo četvero djece, ali i troje unučadi.

Meri je rekla kako je njoj super što danas nema klađenja jer to ne voli. Davor je zatim rekao kako moraju pronaći neki način poput eliminacije, ali Meri želi svemu pristupiti, kako kaže ‘sportski’.

“Onaj par koji nam je prepreka do pobjede, znači, njega sklanjam, ostavljam onaj lakši par za koji smatram da se dovoljno ne poznaje i idemo dalje”, zaključio je samouvjereno Davor.

“Nećemo plakati jer je bilo i težih situacija”, dodao je Davor, a Meri se složila pa se prisjetila ratnih vremena, odgajanja djece bez pomoći i života u podstanarstvu.

“Mislim da smo veliki fajteri i uzor našoj djeci. I njih učimo da budu borci”, rekao je Davor i dodao da se nikad nisu predali, pa tako neće ni danas.

Show ‘Superpar’ prati od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u i na PLAYU.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)