Pjevačica Lepa Brena i njezin suprug Slobodan Živojinović kupili su vilu luksuznu voli 2012. godine, a sada je prodaju preko agencije Sotheby’s. Vila je izgrađena 1950. godine, a prodaje se za 16,9 milijuna dolara.

Luksuzna vila od 400 kvadrata ima šest spavaćih soba i šest kupaonica. Otvorenog je tlocrta s prostranom dnevnom sobom, ima kuhinju glavnog kuhara i dizalo koje vodi do krova. Postoji i garažu za ukupno šest automobila, a privatni vez može prihvatiti desetmetarske jahte. Procjenjuje se da mjesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara.

Fotografije unutrašnjosti možete pogledati OVDJE.

“Prodavači su željeli izgraditi kuću s otvorenim tlocrtom koji naglašava vodu i svjetlost kako bi stvorili nezaboravno luksuzno životno iskustvo. Svaki detalj izrađen je s namjerom, od modernog dizajna koji obuhvaća zadivljujući pogled na zaljev do pomno odabranih materijala”, rekao je za NY Post Mirce Curkoski iz tima Waterfront.

O prodaji ekskluzivne vile piše i NY Post, a zanimljivo prisjeća se i kako je Bobo Živojinović ranije tvrdio da je imao aferu s princezom Dianom krajem 1980-ih dok je ona još bila u braku s tadašnjim princem Charlesom.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)