Glazbenik Neno Belan proveo je nekoliko dana u Londonu odakle se javio zanimljivom fotografijom, a gdje je bio i na koncertu legendarnog Eltona Johna u sklopu njegove oproštajne turneje.

‘Naši putevi su se razišli’

Belan se iz Londona javio na društvenim mrežama, a na Facebooku je objavio i fotografiju iz četvrti Camden, gdje je pozirao s kipom prerano preminule Amy Winehouse te se u opisu našalio na račun svojeg ljubavnog života.

“Nažalost moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati, naši putevi su se razišli, al za vrijeme mog nedavnog boravka u Londonu upoznao sam jednu nevjerojatnu ženu, i na moju veliku radost kliknuli smo obostrano, i mojoj sreći sad opet nema kraja”, napisao je Neno, a uz fotografiju s kipom Amy, priložio je i jednu gdje pozira s kipom žene u Sloveniji.

“Čelična lady. To je prava stvar!”, “Sretnice”, “Lipa neka šinjorina..nemoj da ti pobigne”, “Bolja je ova nova od Slovenke”, pisali su mu pratitelji.

Neno Belan inače ne voli govoriti o svojem ljubavnom životu, pa je čak i ovaj šaljivi pristup tome pravo iznenađenje. Svoju privatnost godinama uspješno skriva od javnosti, no poznato je da ima kćer Nikolinu, koju je dobio s bivšom suprugom Marijom, i s kojom je prije nekoliko godina snimio duet “Ti i ja”.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)