Glumica Hilary Swank (48) pratitelje na Instagramu počastila je svojom golišavom fotografijom koja je snimljena dok je bila trudna s blizancima.

Hilary je željela ovjekovječiti svoju trudnoću, pa je pozirala gola. Ona je umjetničku crno-bijelu fotografiju objavila nakon što je početkom ovog mjeseca rodila blizance.

Hilary je pozirala raspuštene kose koja joj je ležerno padala po ramenima i leđima dok je desnom rukom prekrila grudi, a lijevom je prigrlila svoj trudnički trbuh.

“Hvala ti, Briane Bowene Smithe što si uhvatio jedan od mojih najdražih trenutaka u životu, trudnoću (osim što sam rodila svoje bebe i upoznala i udala se za svog muža). Tu sam bila trudna 27 i pol tjedana”, napisala je Hilary u opisu objave.

Podsjetimo, Hilary je nedavno rodila blizance, dječaka i djevojčicu. Sretnu vijest je podijelila na društvenim mrežama.

“Nije bilo lako, al se isplatilo. Sretan Uskrs. Objava iz čistog raja”, napisala je uz fotografiju na kojoj drži bebe u naručju okrenuta leđima kameri.

Hilary u objavi nije otkrila imena dvoje djece. Oduševljeni kolege i pratitelji u komentarima su joj čestitali te je prikupila preko 780.000 lajkova.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)