Glumica Marijana Mikulić (41) se požalila na to koliko ima dnevnih obaveza, uz posao i to što je mama.

‘A dan nije ni približno gotov’

“U četiri popodne na zidiću ispred zgrade. Rezime. Dva sastanka do podne. Pa jedna (u nizu) procjena za Jakija. Pa dvije terapije u dva različita kvarta. XY telefonskih razgovora i poruka. Skupila Andriju u školi. Pecs knjiga mi poderala nove najlonke. Nisam ništa jela. Doma me ne čeka ručak ni dadilja. A dan nije ni približno gotov”, napisala je glumica.

“Danas sam dva puta (do podne) izgovorila rečenicu emancipacija će nas ubiti. Apsolutno sam za pravo žene na izbor – biti/ne biti majka, biti mama i raditi/biti ful time mama, imati pomoć doma i/ili oko djece ili ništa od toga.

I tako bliže i tako dalje. Al brate što je na dane naporno biti sve što sam ja odlučila biti. Nego, ni ne upita ja – kako vi žene moje? Možete sve, ali ono za stvarno? ili same sebe lažete dok vam kičma puca pod teretom svega što smo si natovarile??”, dodala je Mikulić uz fotografiju.

Inače, Marijana često objavljuje i fotografije najmlađeg sina Jakova koji ima poteškoće u razvoju, a njegov napredak često dijeli s pratiteljima na Instagramu.

‘Puno rada, odricanja svake vrste’

“Jučer sam puno puta čula ‘ali on je super’. Je, fala Bogu! Iza nas su sati i sati senzorike, terapijskog plivanja, raznoraznih terapija, stavljanja utega na zglobove oko nogu, masaža jastukom nakon vrtića zbog previše podražaja svake vrste, čitanja bezbroj puta Pina kojeg imamo sad cijelu kolekciju…I da ne nabrajam. U protekle tri godine je uloženo puuuno krvi znoja suza vremena da bismo danas bili tu gdje jesmo. I još puno toga nas tek čeka, i ulaganja i napretka.

Mnogi ulažu, a pitanje je gdje će doći i hoće li napretka biti. I ako bude koliki će biti. Ja ne mogu pisati o drugoj djeci, onima s većim/manjim teškoćama, različitim potrebama, onima koji manje/više napreduju Ja pišem o nama, našem putu, našem Jakiju I ono najvažnije što sam naučila je da ako se ne radi, puno, ako se ne prihvaća, puno puno puno, da se nemamo čemu nadati.

Puno rada, odricanja svake vrste cijele obitelji, truda, puno svega treba, ali najviše prihvaćanja. Onda sve nekako ide lakše”, napisala je glumica.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)