Bivša novinarka i urednica, Mirjana Hrga, komentirala je gostovanje Ivice Propadala u talk showu “U svom filmu”, te se prisjetila kako je zahvaljujući njemu dobila posao u Sarajevu.

‘Nismo se puno družili, ali…’

U emisiji Tončice Čeljuske bio je glazbenik, slikar, scenograf i dizajner Ivica Propadalo koji je govorio o svom životnom putu, radovima, te bendu Teška industrija koji ove godine slavi 50 godina postojanja.

Emisiju je na svom Facebook profilu komentirala bivša novinarka Mirjana Hrga, koja je Propadalu zahvalila jer joj je pomogao kada je ostala bez posla.

“Nismo se puno družili, ali s puno poštovanja i simpatije. Par slučajnih kava bilo je dovoljno da mi upravo taj čovjek otvori vrata najljepšeg svijeta i postane jedan od ključnih ljudi u mojem životu. Posve neočekivano. Sa svih aspekata…

Godine 2010., ja već dvije godine doma. Na vlasti HDZ. Ja obilježena i već 10 godina ispaštam jer nisam presvukla dres s promjenom vlasti. To je bilo dovoljno da mi lupe etiketu. ‘Pretvrda Hrvatica’. No, iako na vlasti više nije SDP, meni kao da su vrata svih televizija zaključana… Zove Propadalo. ‘Bi li otišla posložiti u Sarajevo jednu tv?’ Naravno da bih. Nakon par mjeseci, neka žestoka hrvatska tema, ja komentator”, započela je Hrga.

“Drugi dan zvoni opet telefon. Zove Al Jazeeraa. Počinje najljepše putovanje koje nisam mogla ni zamisliti. Propadalo je odčepio taj životni put. Ponavljam, posve neočekivano, jer moj krug je bio toliko širok da sam se svima više nadala nego njemu. Hvala mu. Ljudina. U pravu je kad kaže koliko je važno biti živ, živjeti, družiti se, mijenjati okruženja… Život piše nevjerojatne priče”, napisala je Hrga.

Podsjetimo, Hrga se nakon novinarstva posvetila ugostiteljstvu. Svoj je život vezala uz otok Lošinj, odnosno gradić Osor.

Tamo je prije tri godine njezin suprug, inače poznati zagrebački odvjetnik Staša Ste­­fanović, s partnerom otvorio restoran Konobu Mare – a konoba je Mirjani postala novi život.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)