Vesna nije bila razočarana odlaskom, ali istaknula je koliko ju je razočaralo Sinišino ponašanje.

Siniša i Vesna su se pozdravili nakon što ju je poslao kući, a čini se da se nisu razišli u najboljim odnosima.

“Kad nema kamera, on je sasvim drugačiji. Glumata pred kamerama”, rekla je Vesna o Siniši i dodala: “Želi ispasti faca, a ispao je jadan, doslovno dno dna. Prvo treba imati u glavi nešto da bi to mogao dalje pokazati.”

“Hoćemo se poljubiti, zagrliti i pozdraviti?”, pitao je Siniša Vesnu nakon što ju je poslao kući, a ona mu je odgovorila: “Nećemo se ljubiti, nećemo se grliti.”
Objasnila je da to nije htela učiniti iz osobnih razloga. “Nema smisla se grliti, da sad nešto glumim s njim. Ne bih ga ni štapom dotaknula, pogotovo nakon svega.”

“Ja sam u najmanju ruku očekivao da će ta žena prići k meni, zagrliti me i reći: ‘Ok, ako ne možemo biti neki par, možemo barem biti prijatelji'”.

Međutim, Jasni nije nimalo stalo do toga pa je tako samo otišla i na njegove želje i pozdrave, odgovorila je: “Ciao! Našla krpa zakrpu.”
“Ostao mi je gorak okus”, komentirala je Jasna i dodala: “Sve je to igra i idemo dalje.”

Što se tiče Martine, ona je samo komentirala da je Vesnine riječi nisu povrijedile jer je njima samo pokazala kakva je osoba zapravo. “Možda je mislila da će je ostaviti zato što zna kuhati”, nasmijala se Martina.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)