Predstavnici Eurosonga svih zemalja u ponedjeljak su sadili stabla na eurovizijskom brijegu, a pritom su snimili i video.

Na videu su se našli Let 3, Slovenci Joker Out i predstavnik Srbije Luke Black koji jednoglasno poručuju gledateljima da glasaju za susjede na Euroviziji.

“Ako mogu sjevernjaci možemo i mi. Glasajte za svoje, ŠČ!”, rekli su u videu i tako pokrenuli svojevrsnu kampanju “Ako mogu sjevernjaci, možemo i mi”, glasajte za nas na Euroviziji’ kao odgovor na taktičko glasanje sjevernih naroda i međusobnu podršku umjetnika iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Ne prestaju oduševljavati

Naime, Let 3 je nastupio u ponedjeljak navečer pred oko 3000 obožavatelja Eurovizije na izraelskom službenoj pripremi za party Israel Calling, time su riječki rockeri uspješno zaokružili prvi dio svoje promo turneje po Europi.

Slično kao i u Varšavi i u Tel Avivu, odmah su po izlasku na pozornicu digli publiku u dvorani na noge, koja je s njima pjevala “Mama ŠČ!” od početka do kraja.

Vrhunac tog nastupa je, kao i na Dori, svakako bilo skidanje kostima i otkrivanje ruža u stražnjicama što je dodatno raspametilo sve okupljene fanove.

Potvrdio je to i Wiwiblogs najvažniji portal posvećen Euroviziji, koji je našim predstavnicima posvetio sinoć nekoliko objava na svojim društvenim mrežama, uz komentar da je Let 3 razvalio na pozornici.

ŠČ groznica zahvatila je i Izrael, dokaz tomu je to da su se prije nastupa mnogi fanovi htjeli slikati s Letom 3, te su nosili kape s prepoznatljivim ŠČ znakom, koje već nazivaju ŠČ Army.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)