Pobjednica “Zadruge 3”, srpskog reality showa, Iva Grgurić otvara svoj biznis i u tome joj je dečko velika podrška. Osim toga, Iva je obojala kosu u crno i otkrila je za srpske medije zašto je to napravila.

“Istina je, postala sam poduzetnica. Otvaram frizersko-kozmetički salon. Jako sam uzbuđena jer sam ostvarila svoj životni san. U salonu ću imati sve vrste tretmana za lice, kosu i tijelo. Inače, to je moja struka i za to sam se školovala četiri godine. Ja sam netko tko zastupa ljepotu, smatram da svaka žena mora buti uredna, čista, pedanta i uvijek sređena”, rekla je Iva, a piše Espreso.

Otkrila je sve o novoj boji kose.

“Rijetko kada sam depresivna, uvijek nađem izlaz i na sve gledam pozitivno. Boju kose sam promijenila jer sam imala veliku želju i dosadila mi je plava kosa. Nisam željela više se farbati, već sam poželjela svoju prirodnu boju kose, nema nikakve veze ni sa dečkom niti sa bilo čime drugim”, kaže.

S obzirom na neke natpise o tome da je prekinula s dečkom, Iva o svojom ljubavnom statusu kaže:

“Nisam ostavljena! Nikada nisam bila ostavljena! Čitam sve i svašta, ali nije ništa točno. Mene pokreću ljubav i emocije, moj partner mi je ogromna podrška u svemu što radim, zaista sam sretna i ispunjena”, zaključila je.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)