Glumac Jeremy Renner na Twitteru se obožavateljima javio videom u kojem hoda nakon nesreće, što je ujedno i prvi put da ga javnost vidi na nogama.

Dobio je veliku podršku obožavatelja

“Vrijeme je da se moje tijelo odmori i oporavi od moje volje” napisao je u objavi na Twitteru. Objava je, očekivano, prikupila veliki broj lajkova i komentara na društvenim mrežama gdje mu obožavatelji svakodnevno pružaju podršku.

“Drži se, svi smo uz tebe, ništa te ne može zaustaviti”, “Strašno je to što ti se dogodilo, ali ti si jači od toga”, “Volimo te, jedva te čekamo ponovno vidjeti na filmskom platnu”,”Čekamo te pred malim ekranima legendo”, neki su od komentara koji se mogu pronaći u njegovim objavama.

Podsjetimo, Renner je teško ozlijeđen na samu Novu godinu, kada je preko njega prešla ralica i zamalo ga usmrtila.

Naime, glumac je pokušao zaustaviti veliku ralicu koja se otela kontroli i spriječiti vozilo da ne pogazi njegova nećaka. U bolnicu je bio primljen u kritičnom stanju, a kasnije je na društvenim mrežama objavio da je imao čak 30 slomljenih kostiju.

Prošao je nekoliko operacija i krenuo na rehabilitaciju, a 15 dana nakon nesreće vratio se kući gdje se i dalje oporavlja. Svakodnevno na svojim društvenim mrežama obavještava pratitelje o svom stanju i uvijek ističe kako nikada nije sumnjao u svoj oporavak.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)