Brojni Hrvati su danas na društvenim mrežama objavili fotografije svojih očeva, ali i supružnike s njihovom djecom te im čestitali njihov dan.

Danas je njihov dan

Tako je glazbenik Luka Nižetić posvetio objavu svojem ocu na Instagramu i objavio fotografiju s njim na kojoj su obojica sretni. Uz fotografiju je napisao: “Ćale, sritan ti Dan očeva!”

Luki je jedna žena za njegovo oca napisala: “Kad bi on izašao na parking u Doverskoj, svi su bili u transu”, a ostali su komentirali da je lijep na oca.

Mlada pjevačica Albina Grčić je na svom Instagram storyju objavila fotografiju s ocem gdje zagrljeni poziraju na plaži kada je ona bila djevojčica.

Uz fotografiju je napisala kratko ‘tata’ i dodala emotikon srca.

shimmer fallback
shimmer fallback

Maja Šuput je današnji dan posvetila svom suprugu Nenadu Tatarinovu te je uz fotografije njega sa sinom Bloomom napisala: “Kad je tata tu, sve je juhu hu. Hvala za svu ljubav, pažnju, igru i smijeh tata. Sretan Dan očeva. Volimo te!”

Na fotografijama Majin suprug Nenad i sin Bloom sjede zagrljeni na ležaljci u Dubaiju.

Pjevačica Franka Batelić je također posvetila današnju objavu svom suprugu Vedranu Ćorluki objavivši na Instagramu fotografiju Vedrana i sina Viktora kako okrenuti leđima gledaju avion u zračnoj luci.

Franka je iz fotografiju kratko napisala: “Sretan Očev dan!”

shimmer fallback
shimmer fallback

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)