Ispod duo maske Paste i Četkice za zube krila su se braća Martin i Valent Sinković. Odmah nakon ispadanja iz showa otkrili su nam kako je bilo nastupati na pozornici pred tolikom publikom i što ih je “Masked Singer” naučio. Također, u intervjuu su otkrili za koju masku dalje navijaju.

shimmer fallback
shimmer fallback

1. Recite nam nešto o svojoj maski?

Valent: Ja sam bio Četkica, jako visoka maska – sve ti stoji na vratu i teško se kretati, ali sve u svemu super iskustvo i nešto potpuno drugačije nego što smo ikada radili. Bilo mi je jako drago da smo nastupili.

Martin: Meni je bilo lakše svoju masku stavljat i skidat. Uspio sam je i čak i sam skinut, što prije nisam probao. Bilo je zanimljivo iskustvo, super. Baš mi je drago da smo to iskusili.

2. Što mislite, tko se krije ispod drugih maski?

Valent: Ja se divim detektivima jer kada sam gledao prvu emisiju, ja nisam pohvatao tragove. Pohvataju detalje koje ja nikada ne bi skužio. Svaka im čast.

Martin: Stvarno ne znam, teško mi je pogađatl.

3. Za koju masku navijate?

Valent: Meni se svidjela u prvoj emisiji Banana, super pleše.

Martin: I meni je super Banana, i Patuljak je bio dobar.

4. Što ste naučili novo o sebi u ovom showu?

Valent: Da ipak možemo pjevati a da bude koliko toliko slušljivo. Volimo isprobavati nešto novo.

5. Zašto ste odabrali ovu pjesmu za nastup?

Valent: Dvoje nas je, a pjesma nas kao povezuje.

6. Je li bilo teško čuvati tajnu od svojih najbližih?

Valent: Žene su morale znati naravno jer ne bi mogli baš skrivati dugo tajnu. Ja imam dvoje djece, ja sam subotom navečer s njima, uspavljujem ih. S nikim se ne družim okolo pa ni nije bilo toliko teško čuvati tajnu.

Martin: Meni je bilo teško. Baš sam bio pozvan na jedan rođendan pa sam rekao da imam nešto već dogovoreno, ali sam im rekao da će doznati uskoro. Nadao sam se da ću se morati skrivati još tjednima, ali eto.

Image

Izvor: RTL

Image

Izvor: RTL

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)