Poznati glumac Goran Višnjić stigao je u Hrvatsku i viđen je na premijeri predstave Ožalošćene porodice te i na rođendanu glumca Hrvoja Kečkeša.

Hrvoje Kečkeš spojio glumačke legende

U petak je u Satiričkom kazalištu Kerempuh održana predstava, a kazališni komad prvi je put postavljen u Zagrebu, iako je predstava više puta gostovala u hrvatskoj metropoli. Hrvoje Kečkeš u predstavi igra glavnu ulogu Hrvoje Kečkeš, a u Kerempuhu je u petak proslavio i rođendan.

Mario Kovač je kao DJ održavao zabavu koja je trajala dugo u noć, a glumac je dobio i tortu.

“S obzirom na to da mi je 48. rođendan, možda postoji šansa da se ne sjećam najbolje, ali mislim da prvi put imam premijeru na rođendan. Ovo mi je tek treća torta danas, nije se stiglo više, očekujem još tijekom vikenda”, rekao je Kečkeš.

shimmer fallback
shimmer fallback

Glumice i glumci iz predstave su također bili na proslavi, Linda Begonja, Anita Matić-Delić, Branka Trlin, Mia Anočić-Valentić, Josipa Anković kao i Marko Makovičić, Luka Petrušić, Filip Detelić, Vilim Matula i Matija Šakoronja.

Slavljeničkoj ekipi su se pridružili i Borko Perić, Nikša Butijer, Ana Maras Harmander, Ksenija Pajić, Saša Broz, Vinko Brešan, Iva Mihalić, Marija Borić, Dražen Čuček i Goran Višnjić, glumac s adresom u Hollywoodu, koji je prije nekoliko dana stigao u Zagreb.

shimmer fallback
shimmer fallback

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)