Vlatka Pokos sa svojim pratiteljima na Instagramu ne prestaje dijeliti svoje pjesme, ali i otkrivati neke nepoznate detalje i priče koje se kriju iza njih.

Jedna od pjesama koje se prisjetila je pjesma “Ne tražim ništa”, koja se našla na njenom prvom studijskom albumu “Vlatka”, kojeg je 1998. godine objavila diskografska kuća ZG Zoe.

‘Ugasili su moje snove’

“Ovu pjesmu snimila sam 1995. godine na pragu moje vrlo uspješne karijere. Nažalost, u to vrijeme mislila sam da je ljubav najvažnija stvar u životu; točnije, nisam razumjela da prava ljubav podrazumijeva podršku u svakom smislu. Ludo sam se zaljubila u krivog čovjeka i pristala na razne kompromise koji su, malo po malo, ugasili moje snove i zaustavili me na mom fantastičnom glazbenom putu”, započela je Vlatka.

“Već dugo znam da ljubav nije maltretiranje i ucjenjivanje, već bezuvjetna podrška od partnera, u svakom pogledu. Već dugo živim sama, i kad pogledam unatrag, kamo sreće da sam to odabrala još u dvadesetima. Moje ljubavi, veze i brak donijele su mi nesreću, ružne etikete i neuspjeh u karijeri. Bez obzira na to, ja sam vječni borac i nikada se ne predaje. Samo se nadam da će mlađe žene i djevojke nešto naučiti iz moje priče”, zaključila je Pokos, a onda je za svoj karijerni neuspjeh uprla prstom prema hrvatskom društvu te poručila da od svog talenta ne odustaje.

“Moj karijerni neuspjeh, dakako, ima veze s primitivizmom hrvatskog društva i iracionalnom mržnjom koju ispoljava prema meni već dugi niz godina. Zato ja svoju sreću trazim pod nekim drugim suncem. Nikada se neću odreći moje glazbe i mog talenta, i zahvaljujem svim onim ljudima koji me sve ove godine vole i podržavaju”, napisala je Pokos.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)