Hugh Grant razbjesnio je gledatelje Oscara koji su ga nazvali “Šup***” jer je bio “bezobrazan” prema ABC-evoj reporterki Ashley Graham tijekom nedjeljne dodjele Oscara 2023. na crvenom tepihu, javlja Page Six.

Graham je britanskom glumcu postavila niz standardnih pitanja, poput “Čemu se veseli na dodjeli nagrada?”, “Tko po njemu zaslužuje Oscara?”, “Koja modna kuća je kreirala njegovo odijelo?” Međutim, Grant uopće nije bio zainteresiran za razgovor s njom.

“Za nikoga posebno”, odgovorio je Grant na pitanje navija li za nekoga. Zatim ga je pitala “što nosi na dodjeli”. “Odijelo”, odgovorio joj je on. Ashley ja to pokušala okrenuti na šalu pa ga je pitala tko je skrojio odijelo. “Ne mogu se sjetiti tko je krojač”, rekao je.

Zgrozio je gledatelje

Taj intervju apsolutno nikome nije dobro sjeo na društvenim mrežama.

“Ashley Graham bila je tako draga i profesionalna s Hughom Grantom na intervjuu… a on je samo šu***.”, komentirao je jedna tviteraš.

“Hugh Grant je kreten. Bio je jako grub prema Ashley Graham na crvenom tepihu”, “Zgrožen sam”, “Hugh Grant treba biti pristojniji. Osoba koja ga intervjuira radi to za ljude koji gledaju njegove filmove i stavljaju mu novac u džep”, “Kakav kreten. Nije da već nismo znali”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Grant često zna biti neugodan, a posljednji incident odigrao se prije samo nekoliko dana nakon što je priznao da se “iskaljivao na finoj lokalnoj ženi” dok je snimao “Dungeons & Dragons”.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)