Prošlo je gotovo devet godina otkako su glumci Melanie Griffith (65) i Antonio Banderas (62) objavili da se razvode nakon 18 godina braka, ali na Instagramu je osvanula fotografija na kojoj se bivši partneri smiješe.

Obitelj na okupu

U subotu je Griffith objavila dvije fotografije na kojima ona i Banderas sjede sa kćerkom Stellom (26). “Okružujemo našu Stellu s ljubavlju”, napisala je glumica označivši svoju kćer i bivšeg supruga.

Banderas je također objavio jednu od fotografija, ističući da je obitelj ručala u Polo Loungeu hotela Beverly Hills uoči nedjeljne dodjele Oscara, gdje je njegov film Mačak u čizmama: Posljednja želja bio u konkurenciji za najbolji animirani film.

Velika ljubav

Griffith i Banderas vjenčali su se i dobili Stellu 1996. nakon što su se zaljubili godinu prije na setu svog filma Two Much.

Glumica je glumila u filmu Crazy in Alabama iz 1999., koji je režirao Banderas. Premda su se razveli 2014. i službeno razveli 2015., njihov prijateljski raskid nije ih omeo da oboje glume u španjolsko-bugarskom znanstveno-fantastičnom akcijskom filmu, Autómata.

Stella, koja ima dva polubrata i polusestru, uključujući glumicu Dakotu Johnson, dospjela je na naslovnice 2021. kada je podnijela zahtjev za uklanjanje Griffith iz svog punog imena, Stella del Carmen Banderas Griffith, piše Yahoo.

shimmer fallback
shimmer fallback

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)