Popularan južnoafrički reper Costa Titch iznenada je preminuo ovoga vikenda, objavila je njegova obitelj na Instagramu. Glazbenik, čije je pravo ime Constantinos Tsobanoglou, umro je u 29. godini, nekoliko sati nakon nastupa na glazbenom festivalu. Još uvijek nije naveden uzrok smrti.

“Smrt je tragično pokucala na naša vrata, uzela nam je našeg voljenog sina, brata i unuka. S dubokom boli moramo objaviti njegovu smrt. Kao obitelj suočavamo se s teškim razdobljem jer pokušavamo shvatiti što nas je snašlo i tražimo vremena i prostora da se saberemo. Zahvalni smo svim hitnim službama i svima koji su bili prisutni u njegovim posljednjim satima”, objavila je reperova utučena obitelj.

Pao na pozornici

Costa se, naime, srušio tijekom svoga nastupa na festivalu Ultra South Africa u Johannesburgu. Na snimci koja se širi društvenim mrežama vidi se da je reper pao na pozornici te ga netko, tko je stajao pored njega, podiže. Nakon što je ustao, prošlo je nekoliko sekundi i reper se ponovno srušio.

Organizatori festivala kažu da ih je tragična smrt mladog repera duboko potresla. Ističu da je bio talentiran reper, pjevač, plesač, tekstopisac i veliki prijatelj festivala, piše CNN.

Costa je bio rastuća senzacija u Južnoj Africi. Rođen je u Nelspruitu, na sjeveroistoku Južne Afrike, i već je imao uspješnu plesnu karijeru prije nego što je postao reper. Pjesma Big Flexa učinila ga je zvijezdom diljem Afrike.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)