Meksička glumica Barbara Mori poznata je po svojoj ulozi negativke “Rubi” u popularnoj telenoveli, koja ju je proslavila u domovini.

Svoju karijeru je započela s 14 godina i brzo postala popularna zahvaljujući svojoj izvedbi u spomenutoj seriji. Unatoč tome što je Rubi ostala bez jasnog kraja, producenti su se nadali drugoj sezoni, ali Barbara je u njoj odbila sudjelovati.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nakon toga, uspjela je surađivati s Hollywoodom i Bollywoodom, postavši jedna od prvih južnoameričkih glumica koja je uspješno prešla u međunarodnu filmsku industriju.

‘Ova serija mi je donijela popularnost kakvu nisam mogla ni zamisliti i sve ono što većina ljudi smatra srećom. Bila sam popularna, uspješna i dobro plaćena. Ipak, nisam se htjela vezati samo za jedan projekt. Željela sam probati nešto novo’, rekla je u nedavnom monologu na YouTubeu.

Nažalost, njezina karijera bila je prisilno zaustavljena 2007. godine, kada joj je dijagnosticiran rak dojke. Barbara se hrabro suočila s ovom teškom dijagnozom i javno progovorila o svojim strahovima u medijima. Srećom, uspjela se oporaviti i nastaviti svoju karijeru.

Kao 19-godišnjakinja dobila je sina Sergia Mayera, a njezin je sin u tim godinama također postao otac te je dobio kćer Milu.

Dakle, Barbara je jedna od najmlađih baka na svijetu. Unuku je dobila sa samo 39 godina.

S američkim bejzbolašem Kennethom Rayem Sigmanom bila je u jednogodišnjem braku, a trenutno je u vezi s meksičkim redateljem Fernandom Rovzarom.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)