Srpski biznismen Nemanja Petošević nije mogao podnijeti to što Iva Grgurić, njegova djevojka zbog posla često putuje u Dubai, pa ju je ostavio, piše Kurir, koji je prižu popratio parenim naslovom: ‘SRPSKI BOGATAŠ ŠUTNUO HRVATSKU STARLETU: Posle 9 meseci raskinuli Iva Grgurić i Petošević! Biznismen joj dao ULTIMATUM.’

shimmer fallback
shimmer fallback

“Iako je djelovalo kao da imaju vezu kao iz bajke, istina je ipak drugačija. Iva i Nemanja su se u posljednje vrijeme svađali jer su često bili razdvojeni. Ona je stalno na relaciji Beograd-Dubai jer razvija biznis s ružama od zlata. Njemu je smetalo što se više čuju telefonom nego što se viđaju, pa joj je poručio da tako više ne može”, započinje priču izvor blizak paru.

On dodaje da joj je Petošević postavio ultimatum, ali ona nije željela ni da čuje za to.

“Jedan dan je došao i rekao: “Ili nas dvoje ili tvoj posao”. Nije mogla vjerovati šta joj govori. U prvi mah je pobjesnela, a onda se rastužila. Nije željela prekidati s njim, jer joj je on najveća ljubav u životu. Nikada nikog nije voljela kao njega, pa joj je i sama pomisao na rastanak teško pala. Ali, sa druge strane, nije željela pristati na njegove uvjete jer je znala da ako to napravi, cijeli život će joj postavljati ultimatume. Zato mu je poručila da ne želi ostaviti posao, jer želi zarađivati, a ne da živi na tuđoj grbači. On joj je tada kao iz topa odgovorio da više nisu zajedno! Istog trenutka se spakirala i u suzama napustila stan. Od tada se nisu čuli”.

Iva je mislila da će se Nemanja predomisliti i da će se ipak pomiriti, ali kada je vidjela da ju je otpratio s Instagrama i obrisao sve njihove zajedničke fotografije, i sama je to učinila, piše Kurir.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)