Pjevač glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, Nemanja Vuković poginuo je u ponedjeljak na autoputu Šid-Beograd u Srbiji. ,Pjevač je sletio s puta i udario u zaštitnu ogradu, piše Kurir.rs.

Strašna tragedija

Nemanja je navodno nakon udarca u ogradu, napustio auto i krenuo prijeći cestu, a zatim je na njega naletio autobus koji se kretao iz smjera Banja Luke.

“Neposredno prije nesreće Nemanja je imao nezgodu kada je automobilom dok se kretao iz smjera Beograda prema Šidu sletio sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pješak prijeđe trake ceste namijenjene za suprotni smjer, odnosno iz Šida prema Beogradu”, rekao je izvor upoznat sa slučajem za spomenuti srpski medij.

Nemanja je preminuo ubrzo nakon tragedije. Smrt je utvrdio doktor Hitne pomoći koji je sa svojim timom brzo došao na mjesto nesreće. Mnogi se pitaju što je Vukovića natjeralo da ide prijeći cestu nakon što se zabio autom u ogradu.

Prije nesreće Nemanja je snimio Instagram story u automobilu kako sluša glazbu, vidi se i autocesta na kojoj je izgubio život.

shimmer fallback
shimmer fallback

Podsjetimo, Nemanja je iz mjesta Foča u Bosni i Hercegovini. Sudjelovao je u showu “Zvezde Granda” 2019. godine.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)