Folk pjevačica Nada Topčagić (70) izgleda znatno mlađe kako zbog mladenačkog duha tako i zbog fizičkog izgleda koji je rezultat njege i uljepšavanja.

Posljednjih godina Nada redovno odlazi u jednu privatnu kliniku gdje koristi razne anti-aging tretmane koji uključuju filere i botoks, a isključuju kirurgiju i rezove.

Međutim, nedavno je htjela isprobati laser najnovije generacije koji zateže kožu lica, brade i dekoltea, ali koji nije potpuno bezbolan.

Zbog toga su joj doktori predložili anesteziju, ali ju je Nada odbila, nudeći alternativu. Alkohol.

“Nadi su objasnili da tretman neće trajati duže od 20-ak minuta, ali da je najbolje da primi anesteziju. Ona je skočila: Ne dolazi u obzir! Nikakve igle ne želim, ne mogu trpjeti bol“, ispričao je izvor koji se zatekao na licu mjesta, a koji je ovu situaciju doživio vrlo zabavno.

Nitko je nije shvatio ozbiljno

“Svi su prasnuli u smijeh jer se, prije svega Nada, glasno i zarazno smijala kada je doktorima predložila da joj daju rakijicu umjesto ponuđene anestezije.

“Em će mi više prijati, em ću utrnuti, a bol neću osjetiti, govorila je, ali je nitko nije shvatio ozbiljno”, ispričao je izvor. Kada su uvidjeli da je ona zaista ozbiljna u namjeri da žesticom umanji stres, rekli su joj da to nemaju.

“Pa kakva ste vi to klinika, a da nemate piće? Što kada netko dođe s pacijentom pa poželi se okrijepiti?’, nastavljala je uporno, ali su joj doktori odgovorili da taj koji želi piće, a posebno alkohol, ide u kafić, a ne u zdravstvenu ustanovu”, ispričao je izvor, i dodao da je tretman na kraju ipak urađen, i to bez anestezije, piše Kurir.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)