Sarah Ferguson, čija je titula vojvotkinja od Yorka i koja je poznata kao Fergie, komentirala je krunidbu Charlesa, (74) i Camille (75) 6. svibnja.

Kralj Charles III. ima njezinu podršku

“Jako podržavam kralja i kraljicu i stvarno bih vrlo rado učinila sve što je potrebno da ih podržim na njihovom putu”, kaže 63-godišnja vojvotkinja.

O patriotskoj pompi koja okružuje ceremoniju krunidbe, ona dodaje: “Mislim da je to vrlo britansko i vrlo je uzbudljivo. Volim instituciju monarhije i vjerujem u njenu podršku.”

Nema sumnje da će ceremonija proći uz sjećanja na kraljicu Elizabetu II., koju vojvotkinja opisuje kao svoj najveći uzor. “Bila je tako savršena u tome da vas umiri. Imala je najnevjerojatnije povjerenje od bilo koje osobe koju sam ikad upoznala. Jednostavno je znala što treba učiniti”, kaže o svojoj pokojnoj svekrvi i monarhu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kraljica Elizabeta II. joj je bila idol

“Znala je kako učiniti da se ljudi osjećaju dobro. Nikada nije to uzimala u obzir kao o sebi. Radi se o monarhiji, o tome da se netko osjeća dobro. Ona je bila moj potpuni idol”, rekla je Ferguson.

Nakon kraljičine smrti u rujnu, vojvotkinji je povjerena briga o njezinim posljednjim korgijima, Sandy i Muick. Ferguson kaže da bi, kada bi danas mogla razgovarati s kraljicom, bilo riječi o psima. “Da danas razgovaram s njom, pričala bih joj o stablima magnolije u vrtu, jer je to obožavala, i jaglacima na obalama Windsora, i snježnim pahuljama. Voljela bi da njeni psići šeću gdje god je ona hodala prije”, kaže ona.

U drugom vojvotkinjinom povijesno-fantastičnom romanu A Most Intriguing Lady, koji izlazi 7. ožujka, ona istražuje temu “nevidljivih žena” u povijesti, a u svoju novu knjigu unijela je detektivski element. “Sve vidim kao prekrasnu vrstu znatiželje, a to je zato što sam jako zaljubljena u romantiku i volim povijest. Plačem na Hallmarku. Kad samo spomenem Hallmarka, mogla bih plakati. Volim romantiku i volim ljepotu ljubavi, radosti i magije”, rekla je, piše People.

shimmer fallback
shimmer fallback

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)