Sudeći po najnovijoj objavi na Instagramu, Ivana Knoll se vratila u Miami. Na svom je Instagram profilu objavila još jednu u nizu atraktivnih snimki, koje nas podsjećaju na scene iz popularne serije “Baywatch”.

Knollica na meti kritičara

“Kamo iduće”, napisala je u opisu snimke na kojoj je pokazala kako zna upravljati skuterom na vodi. Popularno vodeno prijevozno sredstvo “zajahala je” u vrlo oskudnom jednodijelnom kupaćem kostimu.

Iako je, kao i uvijek, pokupila brojne pozitivne reakcije i komplimente, sve više je onih komentatora njezinih objava koji joj prigovaraju njezine oskudne modne kombinacije.

Posebice se to vidi u komentarima na ovu objavu, u kojoj je Knoll još jednom svoju gotovo potpuno otkrivenu stražnjicu stavila u prvi plan.

“Dosadna si više s pokazivanjem stražnjice”, “Ma kako uspiješ s ovim steći popularnost”, “Moraš li se baš na svakoj objavi gu*iti”, “Što je ovo? Niti je model, niti sportašica, niti je na estradi. Pretvara se u starletu”, “Promoviraš li išta osim stražnjice?” sve glasnije su kritike Ivani.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)