Pozitivan, nepretenciozan, bez ikakvih nametnutih ograničenja nastavlja u svom plesnom i revijalnom tonu. Saša Lozar izbacio je novi singl – ‘Lagano na vrijeme’.

Vokalno ispočetka nepredvidiv, sugestivan, nakon hita ‘Opasno tvoj’ koji kontinuirano drži svoju visoku poziciju u radijskom eteru, nastavlja niz plesnih pop hitova i nagovještava svoj četvrti studijski album. Premijera singla će se održati 17.03.2023. live na Zagrebačkom festivalu, a autorski uradak potpisuje Predraga Martinjak – Peggy, mix/mastering Bojan Šalamon Shalla, u izdanju Agapa music.

Osim toga, Saša Lozar je član panela detektiva RTL-ovog showa ‘Masked Singer’, a ovo mu je jedna od najzabavnijih uloga u karijeri. Posebno se raduje interakciji s gledateljima. „Spreman sam za dobru zabavu, biti dio velikog RTL-ova spektakla veliki mi je izazov, ali i veselje. Ekipa panelista detektiva mi je odlična, među nama već vlada dobra zafrkancija i sjajna atmosfera“, ispričao nam je Lozar. „Ovaj je show i društvena igra za cijelu obitelj s obzirom na to da je interaktivan i da će publika u njemu moći sudjelovati. Ovakav tip emisija gledatelji prate s osmijehom na licu i to je najvažnije“, zaključio je glazbenik.

‘Masked Singer’ uskoro očekujte na RTL-u!

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)