Pjevačica Jelena Karleuša prošle godine je objavila da se nakon 14 godina braka razvodi od nogometaša Duška Tošića, nakon toga oni nisu pretjerano komentirali odnos, a ono što je sigurno jest da do razvoda službeno još uvijek nije došlo. Ipak, prema prognozama ekscentrične voditeljice Jovane Jeremić, razvod je neminovan, kao i to da će Jelena Karleuša roditi treće dijete, piše Blic.

Naime, voditeljica je poznata po svom britkom jeziku i nesvakidašnjem stavu kao i tome da bez zadrške na svaku temu iznosi mišljenje. Ovog puta ona je poslušala svoje sedmo čulo i na temu pop dive, njenog bračnog stanja kao i eventualnoj trudnoći izjasnila se isključivo na osnovu svoje intuicije.

“Ja Duška stalno viđam po restoranima jer često ručamo u istim restoranima. On tamo ruča s kćerkama. Pozdravila sam se i s Duškom i kćerkama kada sam ih vidjela. Duško je gospodin, uvijek se javi i jako je umiren čovjek. Trebaju to riješiti na lijep način. Ako je istekao rok tom braku trebaju se razići kao ljudi i ostati prijatelji”, rekla je Jovana predviđajući da će se popularni par razvesti, da će se pjevačica udati za imućnog Amerikanca, ali i da Jelena Karleuša postaje majka po treći put.

“Ja mislim, imam intuiciju da će Jelena Karleuša naći trećeg muža i da će biti stranac s američkog podneblja. On će biti stranac i ozbiljan tip na svjetskom nivou. Možda će mu čak roditi još jedno dijete. Ja to prognoziram Jeleni, ja je jednostavno vidim s nekim trećim čovjekom, s nekim tko nije iz ove zemlje. Možda ja griješim, ali ja tako vidim Jelenu u budućnosti”, rekla je voditeljica u emisiji “Puls Srbije”.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)