Todor Toše Proeski poginuo je, 16. listopada 2007. godine u prometnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške, na auto-putu Zagreb – Lipovac. Slavni pjevač je prije ove tragedije u jednom intervjuu otkrio svoju veliku želju dok se kao jedna od njegovih najvećih ljubavi izdvaja ona s Andrijanom Budimir. Nesreća u kojoj je miljenik publike u cijeloj regiji izgubio život, dogodila se oko šest sati i 20 minuta.

Vijest da je Toše Proeski poginuo dočekana je s nevjericom, fanovi su se teško mirili da više nikada neće čuti njegov anđeoski glas- kako se najčešće ocjenjivala njegova izvan serijska interpretacija pop pjesama.

Toše je imao 26 godina kada je poginuo.

“Želim u šetnju, u kupovinu, navečer u kafić, ali ne mogu. Prije desetak dana šetao sam ispred izloga i shvatio da više od šest-sedam godina nisam izašao, prošetao gradom i rekao: “Ovo mi se sviđa. Ući ću i kupiti.” Misliš da ne želim? Želim kao svi normalni ljudi…. Mašinerija me je stavila, kako to kažu, ‘u bubanj’ i gotovo. Nema vraćanja nazad. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakovanja… Sve mi je preko glave. Ne mogu biti sam, ne mogu sam otići u kafić ili u trgovinu. Ne mogu, a želim”, izjavio je Toše otkrivši šta mu nedostaje u životu.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)