Rihanna je tijekom svog jučerašnjeg spektakla u poluvremenu Super Bowla izbezumila obožavatelje koji su nagađali je li trudna s drugim djetetom. Njezini predstavnici kasnije su za The Hollywood Reporter potvrdili trudnoću.

Nastup je započela pjevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Svojim nastupom, ali i velikim novostima iznenadila je mnoge, a njezini obožavatelji odmah su se oglasili na društvenoj mreži Twitter zbog čega se i srušio. Naime, nekoliko minuta nakon završetka njezinog nastupa, dok su Philadelphia Eaglesi i Kansas City Chiefsi započinjali drugo poluvrijeme prvenstvene utakmice, došlo je do velikog porasta prijavljenih smetnji na Twitteru.

Downdetector je zabilježio 9922 prijave korisnika, a pad Twittera očito je povezan s velikom količinom tvitova koji su objavljeni istovremeno.

shimmer fallback
shimmer fallback

Podsjetimo, svake godine NFL angažira neka od najvećih glazbenih imena da nastupe na poluvremenu Super Bowla. Tako su kroz godine gledatelje na stadionima i još njih stotine milijuna pred televizijskim ekranima zabavljali Lady Gaga, Beyonce, Prince, Madonna, Rolling Stonesi mnogi drugi.

Ipak, glazbenici za nastup na Super Bowlu ne dobivaju honorar. Umjesto toga, NFL plaća sve troškove povezane s produkcijom, uključujući putne troškove.

shimmer fallback
shimmer fallback

U izjavi za The Independent predstavnik NFL-a potvrdio je da nogometna liga “pokriva sve troškove povezane sa showom i isplaćuje prosječnu plaću izvođaču”. Prema Forbesu, ta plaća je samo “djelić iznosa od šest i sedam znamenki” koje umjetnici obično redovito zarađuju. Produkcija na poluvremenu, ovisno o tome što izvođač priprema, može stajati i do 10 milijuna dolara.

The Weeknd je navodno 2021. godine potrošio 7 milijuna dolara vlastitog novca da postavi produkciju, kao i Dr Dre godinu prije toga. Nastup Jennifer Lopez i Shakire NFL je stajao gotovo 13 milijuna dolara, a Rihannin nastup platio je NFL zajedno s Apple Musicom.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)