Ben Affleck u nedjelju je s Jennifer Lopez uživo prisustvovao dodjeli Grammyja, no mnogima je izgledalo kao da se glumac čitavo vrijeme dosađivao, zbog čega je postao predmet šala na društvenim mrežama.

Ovako izgleda dosada u očima Bena Afflecka

Svaki put kada bi kamera pokazala na Jennifer i Bena, činilo se kao da Affleck pored supruge stoji ukočen i nezainteresiran za ono što se događa. Nije dugo trebalo da njegovo bizarno ponašanje postane glavna fora na Twitteru, a ovo su samo neki od memova.

“Koliko god loš dan imao, obećavam da nije gori od onog koji je Ben Affleck na dodjeli Grammyja, napisao je jedan.

“Ben Affleck koji stalno gleda koliko je sati”, napisao je drugi.

“Ben bi radije bio bilo gdje drugdje nego u prvom redu uživo gledao Stevieja Wondera“, našalio se treći.

“Mi uživamo u dobroj glazbi, a Ben Affleck…”, “Ben Affleck na Grammyjima sam ja svaki put kad trebam biti na Zoom pozivu”, “Ben Affleck izgleda kao da razmišlja o najboljem sendviču kojeg je ikada pojeo, a onda se sjeti da je to mjesto zatvorilo”, “Ben Affleck odaje snažan vajb tipa koji je trijezan na vjenčanju i ne poznaje nikoga osim svoje žene”, nizali su se komentari na Twitteru.

“Ben Affleck je svaki muž kojeg žena odvuče na posao”, “Ben Affleck uzima pauzu jer mu je dosta Grammyja”, “Zašto Ben Affleck uvijek izgleda kao da ga dijeli 10 minuta od plača tijekom pauze za pušenje?, šalila se ekipa na Twitteru.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)