Nekoliko tjedana prije poroda starleta Soraja Vučelić odlučila se opustiti te je s društvom uživala u noćnom provodu u Zagrebu, javlja Kurir.

Iako se posljednjih mjeseci potpuno povukla s društvenih mreža i gotovo do poroda skrivala informaciju da je u blaženom stanju, jučer je ponovno aktivirala svoj Instagram profil i svojim pratiteljima na Storyju otkrila da se trenutno nalazi u glavnom gradu Hrvatske i da je na privatnoj proslavi rođendana.

Soraja nije htjela pokazati u kakvom je društvu te je li njen odabranik s njom.

Starleta je u klubu bila jako raspoložena, a uživala je pjevajući pjesmu Ane Bekute “Uspomene” koja ju je očito jako pogodila.

shimmer fallback
shimmer fallback

Pila je alkohol?

“Svake noći sanjam tvoje oči, stalno se nadam da ćeš opet doći. Nema dana da ne mislim na tebe, na sebe, na uspomene”, glasio je stih pjesme kojeg je Soraja podijelila svojim pratiteljima.

Osim toga, na njenom Storyju se dalo primijetiti da je trudna Soraja, po svemu sudeći, konzumirala alkoholna pića. No, na snimci se ne vidi njena glava, pa je moguće da je čašu s alkoholom držala neka njena prijateljica.

Podsjetimo, Kurir je nedavno ekskluzivno otkrio da će Soraja roditi sina u jednoj privatnoj klinici u Švicarskoj, gdje živi od ovog ljeta.

“Soraja se davno povukla iz javnosti i živi drugačijim, smirenijim i stabilnijim načinom života. Turbulentno razdoblje je iza nje. Čeka bebu i potpuno je posvećena trudnoći i rođenju sina. Vjerujte mi da ona uživa i apsolutno je ne zanima ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama, ugasila je svoje profile na društvenim mrežama i posvetila se obitelji… Njen partner nije javna osoba i nema namjeru eksponirati se. Važno je da je njima lijepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele zadržati za sebe”, otkrio je izvor blizak starleti.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)