U četvrtak je održana dodjela glazbene nagrade publike za hit godine Cesarica. Osim dodjele Cesarice za ‘Hit godine’, dodijelila se i nagrada Cesarica za ‘Hit autora’ te Cesarica ‘Bestseller’ – nagrada za izvođača ili izvođačicu s najvećim brojem prodanih karata u protekloj godini. Među okupljenima je bila brojna glazbena elita.

Na dodjeli su se pojavili Tonči i Vjekoslava Huljić, Eni Jurišić, Matija Cvek, Jelena Rozga, Franka Batelić, Luka Nižetić i brojni drugi. Crvenim tepihom hodale su brojne zvijezde, a među njima je bila i voditeljica. Ona se baš skockala za tu priliku pa je tako nosila dugu elegantnu crvenu haljinu s velikim prorezom. Tako je Uršula pokazala svoj najjači adut i još jednom dokazala da ima ‘najbolje noge HRT-a’, možemo reći i biznisa. Dugu plavu kosu je svezala u rep. Fotke s dodjele objavila je na Instagramu.

‘Predivna si žena’

Brojni obožavatelji pohvalili su njezin izgled. “Prekrasna”, “Sjajna”, “Savršena”, “Wow, top”, “Ljepoto, predivna si žena”, bili su samo neki od komentara. Inače, Uršulu na Instagramu prati oko 10.000 ljudi, a svakodnevno ih časti seksipilnim objavama na kojima se hvali svojom utegnutom linijom, a u sekciji komentara pohvala joj ne nedostaje.

Naime, zgodna voditeljica 2019. je za Večernji list ispričala kako održava svoje tijelo u formi te kako joj ljeti zna izgledati ručak.

“Imam sreću da od malena obožavam voće. Svaki dan pojedem barem jednu jabuku, a jedva čekam i vrijeme domaćih jagoda i trešanja. Ljeti znam ručati grožđe. Ljubav prema povrću, moram biti iskrena, razvila sam tek kasnije. No, volim ga i sirovog i kuhanog i na žaru. Jako sam sretna što ga voli i moja Ewa, pa kad smo same doma, često pojedemo ručak bez mesa a s puno povrća”, ispričala je Uršula i priznala da redovito ide u teretanu od svojih studentskih dana te voli otići i na zumbu.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)