Tonči Huljić za srpske medije progovorio je o detaljima iz privatnog života, pričao je o unuci Albi, dotakao se odnosa sa suprugom Vjekoslavom, s kojom je 40 godina u braku, a onda je ispričao kako se Hana snalazi u majčinstvu.

‘Alba ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu’

“Poslije 40 godina nemaš o čemu pričati, a ne da se svađaš… Ali mi imamo slične afinitete. Eto, pričamo da li da idemo u Provansu. Što ću ići u Rim, po trgovinama? Ne osjećam se dobro kao nepoznati turist”, započeo je Tonči u emisiji “Premijera.

shimmer fallback
shimmer fallback

“Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman do apartmana. Da se Hana malo naspava, Vjekoslava preuzme unuku. Pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu. Ne spava više od 4 sata, Hana je jako izmorena. A imamo i zahtjevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je”, dodao je Huljić.

Podsjetimo, Hana Huljić Grašo i Petar Grašo roditelji djevojčice Albe postali su lani sredinom srpnja. I dok se nagađalo kako će prošlu jesen, nakon što se Hana oporavi od poroda, s petstotinjak uzvanika napraviti mega proslavu svog vjenčanja, koje je bilo prošle godine u veljači u Splitu, od toga ipak nije bilo ništa.

No, kako je doznao 24sata.hr, u obiteljima Huljić i Grašo uskoro ipak slijedi fešta, iako znatno skromnija.

shimmer fallback
shimmer fallback

Hana i Grašo navodno će krstiti kćerku Albu 19. veljače u Splitu. Upravo na taj datum prošle godine, Hana i Grašo razmijenili su zavjete u crkvi Svetog Dominika u Splitu. Nagađa se kako će Hani haljinu za krštenje dizajnirati splitski modni dizajner Arileo, koji joj je kreirao i vjenčanicu u stilu pedesetih.

Nagađa se i da će proslava krštenja opet biti u Grašinom bivšem restoranu, u kojem su slavili i svadbu u veljači prošle godine.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)