Lidija Bačić (37) svakodnevno zabavlja svoje pratitelje na društvenim mrežama objavom svojih fotografija, od kojih većina ističe njezino bujno tijelo.

‘Trebalo je navući taj lateks’

U posljednjoj objavi na Instagramu, Lidija pozira u pripijenoj crvenoj haljini od lateksa i dugim crnim čizmama preko koljena.

Uz fotografiju je kratko napisala: “Lillegalno”. Na tu zavodljivu fotografiju nije ostao ravnodušan ni poznati hrvatski chef Mate Janković.

Neki su se brinuli kako li je samo to obukla pa su napisali: “Trebalo je navući taj lateks.”

“Prelijepa maca u čizmicama”, dodao je jedan muškarac, dok je drugi napisao: “Ma to je to što se danas traži…kod znaka STOP.”

Jedna žena joj je htjela nešto poručiti: “Lile, curo draga, muški svijet napaljuješ, ženski raspaljuješ, glazbena karijera ti ne ide, snimaj filmove ženo i neka ti dobro plate.”

Sve zločesto u svijetu kreće od žena

Pjevačica je nedavno u medijima komentirali ljubomoru drugih žena: “U svijetu su uvijek zgodne žene kritizirali, hrpu glumica. Evo recimo Marilyn Monroe, uvijek su je, dok je bila živa, gledali kroz prizmu izgleda, ali realno žena je imala i dobrih uloga i dobrih filmova. To je prirodno. Kad si zgodna žena uvijek će ti prvenstvenoizgled gledati, ali plus je još kad imaš glas.”

“Moram priznati da sve zločesto u svijetu kreće od žena. Mislim da svaka žena to može reći. Nikad nismo čuli da su muškarci jalni jedni na druge, ali žene jesu. Pogotovo su žene ljubomorne na zgodne žene, ne smeta im ni uspjeh, ni da si najbogatija, ali ako je neka zgodna to ih užasno boli”, objasnila je.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)