Memoari princa Harryja zaludjeli su svijet, koji je u iščekivanju prvih reakcija kraljevske obitelji.

Novinar jedva dočekao ovo pitati Williama

Knjiga “Spare” privukla je pozornost diljem svijeta zbog optužbi na račun kralja Charlesa III., njegove supruge Camille te starijeg brata, princa Williama i njegove supruge Kate Middleton.

Kraljevska obitelj još uvijek šuti, a po svemu sudeći, nastavili su sa svojim obavezama kao da se ništa nije dogodilo. William i Kate u četvrtak su prisustvovali svečanom otvaranju bolnice u Liverpoolu, gdje su se družili s djelatnicima.

Prilikom napuštanja bolnice, Williamu je upućeno pitanje o bratu i njegovoj knjizi, a snimka njegove reakcije osvanula je na TikToku.

“Jeste li imali priliku pročitati bratovu knjigu, Vaše Visočanstvo?”, glasilo je pitanje jednog novinara. William je u potpunosti ignorirao pitanje te samo nastavio svojim putem i slatko se nasmiješio.

“Zar ste stvarno očekivali da će odgovoriti?”, “Obožavam ga. Samo je nastavio hodati jer pitanje nije ni vrijedno odgovora”, “William i Kate su klasa”, “Nadam se da će ovo Harry i Meghan vidjeti da nauče kako se ponašati”, “Najbolje da nastave šutjeti, to je najjači odgovor”, neki su od silnih komentara podrške kraljevskoj obitelji.

Kraljevska obitelj očito je istoga stajališta poput većine svojih poklonika te nastavljaju ignorirati cijelu priču oko knjige, ali i dokumentarca koji je izašao prije mjesec dana.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)