Glumica Ornela Vištica od 2022. oprostila se s visokom temperaturom, a u istom tom stanju ušla je i u novu godinu i nakon osam dana borbe s visokom temperaturom konačno se osjeća bolje pa je to podijelila i na svom Facebooku.

‘Čuvajte sebe i svoje zdravlje’

“Osmi dan upale pluća i dan bez temperature, treba proslaviti. Kakva agonija! Au, ako vas uhvati kojim slučajem, budite strpljivi i smireni i razmišljajte samo kako će proći, kao što sve prođe…

I ako ne uspijevate spustiti temperaturu, onda je najbolje otići što prije liječniku. I ako mislite kao što sam ja, kako možete pod prehladom i umorom raditi i putovati, pa se malo zaliječiti pa opet u desetu brzinu, onda vas na kraju godine dočeka teška upala.

I shvatite, nažalost, dok ležite i gledate kap po kap u infuziju, da je to jedini trenutak kad ste se nakon dugo vremena odmorili u miru. Čuvajte sebe i svoje zdravlje. Jer to je uistinu najvažnije”, poručila je Ornela na Facebooku gdje su joj u komentarima njezini pratitelji poželjeli brzi oporavak, a mnogi su rekli kako su i samo nedavno bili u sličnoj situaciji.

Opraštajući se od 2022. godine, Ornela je na Facebooku napisala: “Ovaj kraj godine baš oceanski, borba s temperaturom koja nije padala zadnjih dana, infuzija koja me vratila u život i tako. Pluća napravila preokret planova. Neka 2023. donese puno zdravlja svima, ljubavi, strpljivosti, skromnosti, sreće, želja, ljepote, pjesme i mira.Sretna 2023.!”, poželjela je svima glumica. 

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)