Srpska voditeljica Jovana Jeremić (32) često u emisijama daje komplimente predsjedniku Aleksandru Vučiću (52) zbog čega je često nazivaju “omiljenom Vučićevom voditeljicom”, a nije razočarala ni u najnovijoj emisiji.

Gosti u šoku, a voditeljica puna inspiracije

Pred gostima koji su joj pravili društvo u studiju, ministrom obrane Srbije Milošem Vučevićem (48) i direktorom srpskog Telegrafa Sašom Milovanovićem, ponovno je bila “bez dlake na jeziku” pa je tako u jutarnjem programu ponosno poručila da “Vučić ima mu*a do poda”, što je iznenadilo čak i njezine goste. 

Gosti su se, iako vidno iznenađeni, složili s njenim komentarom, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu koji je objavljen na Twitteru.

Naime, gosti su s voditeljicom razgovarali o svjetskoj politici, a Saša Milovanović je dao primjer susreta njemačkog kancelara Olafa Scholza s predsjednikom Vučićem, te je rekao kako se osjećao ponosno zbog tog susreta jer je Scholz u odnosu na Vučića “djelovao podređenim”.

Također, dodao je da je Vučić prava osoba da ih vodi dalje u svijetu jer dobro poznaje svjetsku politiku te ima direktne kontakte.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)