Tijekom novogodišnje noći u Beogradu došlo je do potapanja poznatog splava ‘Freestyler’, na kojem je nastupao srpski reper Relja Popović, koji je među prvima evakuiran, prenosi Kurir.

Poznati splav ‘Freestyler’, koji je samo nekoliko minuta poslije ponoći počeo tonuti, po svemu sudeći bio je preopterećen.

Oglasio se reper koji je nastupao na splavu

Reper Relja Popović, oglasio se prvi put nakon incidenta na splavu ‘Freestyler’, koji je krenuo tonuti tijekom njegovog nastupa.

Naime, Relja se oglasio na Instagramu, čestitao Novu godinu, a potom otkrio i detalje.

Popović je istakao da mu je žao što se sve to dogodilo, ali je sretan što su svi živi, zdravi i nepovrijeđeni.

“Dragi moji ljudi, prvo da vam čestitam Novu godinu i poželim puno sreće, zdravlja i mira. Kao što do sada u svemu što sam radio nije bilo mjesta senzacionalizmu, htio bih da ga nema ni sad. Kao što znate, sinoć sam nastupao na beogradskom splavu Freestyler. Tijekom pauze nakon prvog bloka rečeno nam je da moramo odmah napustiti splav i da je u tijeku evakuacija. Kad smo izašli, vidjeli smo da splav tone. Žao mi je što nismo proveli cijelu večer onako kako je planirano i onako kako smo ga započeli, u dobroj atmosferi. Ipak, sretan sam što su svi evakuirani, što su svi živi i zdravi i nepovrijeđeni”, napisao je Relja Popović na Instagramu.

Novogodišnja drama u Beogradu

Sinoć je tijekom proslave Nove godine u Beogradu, splav “Freestyler” na rijeci Savi počeo je tonuti, nakon čega je nastao stampedo nekoliko minuta poslije ponoći.

“U početku nismo shvatili što se događa. Samo se počeo naginjati, a onda je voda počela ubrzano nadirati. Bilo je jezivo, oko mene su djevojke počele vrištati. Znam da je jedna ozlijedila nogu. Jedni za drugima, počeli smo istrčavati van”, rekla je jedna od djevojaka koja je bila na splavu.

Policija je izjavila da nije bilo ozlijeđenih, osim što su se dvije djevojke pale prilikom stampeda koji je nastao dok su gosti panično napuštali splav.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)