Ayman Youssif (32), egipatski je frizer sa zagrebačkom adresom i kod njega se frizira Joško Gvardiol, mlada nada hrvatskog nogometa, javlja RTL Danas.

Njegovu želi sve više muškaraca, a njegov frizer ne skida osmjeh s lica. Termini su mu većinom puni, a i javno mu stižu pohvale za frizerski zanat.

Na pitanje koja li je tajna frizure i brade Joška Gvardiola popularni frizer odgovara: “Kaže što treba i mi napravimo što možemo. Oko 4 godine on dolazi, malo slabije otkad je otišao u Njemačku. Dobar je on dečko jako”.

Stizao je na frizuru prije odlaska iz Zagreba i njegov suigrač iz Leipziga Dani Olmo kao i sadašnji nogometaši Dinama Josip Šutalo i Luka Ivanušec te boksač Filip Hrgović.

Ovaj frizer i brijač s obitelji je stigao u Hrvatsku prije 8 godina kao imigrant iz Egipta. Ovdje se osjeća kao doma i uspješno vodi obrt.

Vlada odlična atmosfera

“Ovdje uvijek vlada odlična atmosfera, a Ayman uvijek ispoštiva svaku želju koju imaš”, kazao je Filip Grahovac. Izuzetno profesionalan, zna što radi i zato ljudi dolaze i vraćaju se, istaknuo je Senad Smajlović.

Kako to obično biva, posebno nakon svjetskih nogometnih prvenstava, mnogi žele nove frizure, baš poput onih kakve imaju njihovi najdraži igrači. Primjerice, nekad je bila popularna fudbalerka, pa talijanka, a dugo je tražena i frizura Cristiana Ronalda. Sada – novi trend i novi klinci.

“Ima dosta fanova od Gvardiola i Ronalda. Posebno oni mali, tinejdžeri. Puno njih želi istu frizuru, ali on ima dobru bradu i kosu. Tko ima sličnu kosu možemo mu to napraviti”, kazao je Ayman.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)