Za sve željne modernog hrvatskog namještaja Prima saloni diljem Hrvatske od 27. travnja ponovno otvaraju svoja vrata! Svi zainteresirani mogu nas posjetiti uz potpuno povjerenje da će se u cijeloj maloprodajnoj mreži provoditi sve propisane mjere kako bi se zaštitilo zdravlje naših zaposlenika i naših posjetitelja.

U iščekivanju otvaranja salona, iskoristili smo vrijeme te proveli pripreme i edukaciju naših zaposlenika. Cijela Prima obitelj upoznata je s detaljima i pravilima postupanja prilikom kupovine, a sva potrebna zaštitna oprema za sigurnu kupovinu nalazi se u svim našim salonima. Uz sredstva za dezinfekciju, maske i rukavice, pleksiglas zaštitu na blagajnama te naravno predviđenu udaljenost od 2 metra, posjetitelje Prima salona očekuju stručni prodajni savjetnici koji će se pobrinuti za iskustvo ugodne i sigurne kupovine.

Za sva pitanja o asortimanu, narudžbama i uslugama, dostupni su Primini savjetnici na broju 01/333-0202, od 8 – 20 sati radnim danom i subotom. Mogućnost online kupnje i odabira namještaja osigurana je u Prima web shopu, a inspiraciju za moderno i kvalitetno uređenje doma pronađite u posebnom izdanju kataloga Prima interijeri 2020. i odaberite hrvatsku kvalitetu.

Povodom otvorenja salona za naše smo kupce pripremili i posebnu akciju od čak 50% uštede na kuhinje po mjeri.

Prima je najveći hrvatski proizvođač namještaja, s 25 godina dugom tradicijom, kojem je važno pratiti želje i potrebe svojih kupaca. U vlastitoj proizvodnji, od čak 8 tvorničkih postrojenja, koristimo provjerene sirovine koje prvo osmišljava naš dizajnerski tim, a zatim se i obrađuju u Hrvatskoj, te sigurno stižu do naših salona i vaših domova – gdje god se nalazili. Prima grupa zapošljava više od 2000 djelatnika, a osim na domaćem tržištu, Prima namještaj prisutan je i na tržištima diljem EU.

Više o radnom vremenu salona pronađite na www.prima-namjestaj.hr.

Source: slobodnadalmacija.hr