Bez obzira jeste li vlasnik nekoliko apartmana, malog studija ili vile, zasigurno vas muči isti problem – čišćenje prostora. Izmjena gostiju zna biti prilično stresna, posebno ako gosti na odlasku oduže izlazak ili gosti koji stižu urane. Uz sav stres, zadnjih sezona pojavio se jedan veliki problem. Naime, cijene usluga čišćenja odletjele su u nebo i ne očekuje se skori povratak u normalu. Danas je jako teško pronaći uslugu koja će zadovoljiti visoke zahtjeve gostiju, a da ne bude preskupa. Mnogi ozbiljni iznajmljivači već su krenuli s pripremama za sezonu jer se prvi gosti već lagano pripremaju za put. Zasigurno se neki već brinu što napraviti ove sezone u vezi čistoće i higijene smještaja. Ako se već nekoliko godina hvatate za glavu zbog čišćenja i strepite zbog loše recenzije za koju niste krivi, ne brinite više. Imamo rješenje!

To su kućanska pomagala iRobot tvrtke koja ima više od 25 godina iskustva u robotici. Da, nije šala, pomoć u čišćenju najbolje odrađuju roboti. U svojem prodajnom asortimanu iRobot ima robotske usisavače, perače podova te čistače bazena. Modela robotskih usisavača sada već ima u zavidnom broju te karakteristikama zbilja može ponuditi proizvod za svakoga.

Roomba 606 – tvoj ulazak u svijet robotike!

Roomba 606 predstavlja osnovni model iRobot robotskih usisavača. Ona predstvalja svojevrstan ulazak u svijetu gdje roboti pomažu ljudima. Ona koristi navigaciju iAdapt za snalaženje u prostoru s novom 1.800 mAh litij-ionskom baterijom. Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja i sustav bočnog čišćenja uzduž uglova i zidova tako zvani Wall Follow. Ona uz uporabu zvučnih senzora i tehnologije Dirt Detect se fokusira na čišćenje mjesta gdje je to najpotrebnije, a sve to odlaže u AeroVac Koš za smeće s velikim kapacitetom. Jednostavnost joj je drugo ime za jer jednim pritisak na tipku CLEAN i Roomba je spremna za usisavanje. Dok se vi možete posvetiti drugim obavezama ona će se pobrinuti da podovi zablistaju. Roomba 606 je najosnovniji no ujedno I najjeftiniji model iRobot robotskih usisavača.

Vrijeme je da si priuštite čiste apartmane bez puno muke. Osim osnovnog modela, model vrijednog spoemena je I Roomba e5154.

Roomba e5154 – mogućnost WiFi konekcije

Roomba modeli e5 serije predstavljaju napredniju tehnologiju robotskih usisavača.

Roomba e5154 pruža pojačanu AeroForce tehnologiju čišćenja za do 50% bolje performanse čišćenja smeća, prašine, dlaka sa podova.

Osim što čisti umjesto Vas, ovom se Roombom upravlja pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije kojom možete zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili, bilo da ste otišli u nabavku novog potrošnog materijala ili dočekati goste koji su uskoro najavili svoj dolazak.

Ovakva pametna tehnologija omogućuje Vam da se fokusirate na ono što je zaista bitno i iskoristite svoje vrijeme na najbolji način, bez žrtvovanja čistoće Vašeg apartmana. Serija e5 po prvi put donosi i mogućnost perivog spremnika, kako bi urednost i ugodnost čišćenja bila još veća.

Ima i inteligentni sustav za navigaciju iAdapt koji omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova i stolica. Dugotrajnija baterija i poboljšani filteri, sve kako bi čišćenje bilo efikasnije.

Pored navedenih Roombi odlučili smo spomenuti još jedan model, sasvim novi model na hrvatskom tržištu. Roomba koja po još uvijek pristupačnoj cijeni ima mogućnost spajanja s prije spomenutim robotskim peračima podova.

Roomba 976 – nova Roomba na hrvatskom tržištu

Prvo treba spomenuti da Roomba® 976 ima navigaciju iAdapt 2.0 s vizualnim prepoznavanjem prostora. Nova navigacija i nova 1.800 mAh litij-ionska baterija omogućuju joj da se u slučaju većih površina može sama napuniti i nastaviti sa čišćenjem u preostalim prostorima, što predtsvalja veliku prednost ako na jednom katu imate više smještajnih jedinica. Za navigaciju po prostoru i iz sobe u sobu ne treba svjetionik ni druga pomagala.

Za razliku od prethodnih serija, ne čisti više po spiralnim i dijagonalnim uzorcima, već se kreće kvadrat po kvadrat po ravnoj crti. Ovom Roombom se također upravlja preko mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete. Za njeno funkcioniranje potrebna je bežična mreža. Preko pametne aplikacije cijelo vrijeme ste upućeni u rad Roombe i njene potrebe, npr. da li treba isprazniti koš, zamijeniti filtar ili koliko sati je radial.

Vrijedno svakom iznajmljivaču je što tijekom čišćenja uvijek možete znati u kojoj je fazi usisavanja, možete uređivati raspored ili pristupiti drugim korisnim informacijama videopodrškom. Ima ugrađen 3-stupanjski sustav čišćenja AeroForce. Roomba 976 za razliku od ostalih modela serije 900 jedina je spojiva s novom Braavom jet m6, što pruža mogućnost cjelokupnog iskustva čišćenja. Od sada, odmah nakon što Roomba iz 900 serije usisa Vaš apartman na posao se baca Braava jet m6 perač podova, za još temeljitije iskustvo čišćenja.

Pogledajte video o Roomba 900 seriji:

Akcijske cijene!

Svi navedeni modeli su trenutno na akcijskim cijenama od 10.02. do 31.03.2020. ili do isteka zaliha. Vaš ulazak u svijet robotike Roomba 606 sada možete nabaviti po akcijskoj cijeni od samo 1.699 kn, Roombu e5154 možete naručiti po akcijskoj cijeni od 2.999 kn ili pak ako poželite sasvim novu Roombu serije 900, Roomba 976 je sada po akcijskoj cijeni od 3.999 kn! Akcijske cijene su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (iRobot kiosk u City Center One u Splitu, internet trgovina www.irobot.hr i iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu), te kod ovlaštenih prodavača EMMEZETA, ELIPSO, Svijet Medija, Sancta Domenica, Links, eKupi. Više o akciji pogledajte ovdje.

Source: slobodnadalmacija.hr